Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A FOOTBALL MANAGER 2017!

Irányítsd a kedvenc focicsapatod a Football Manager 2017-ben, amely az eddigi legélethűbb, legimmerzívebb focimenedzser-játék. Ennél már csak igazi focimenedzserként lehetnél közelebb a foci világához!

 

A Football Manager 2017 több mint 2500 valós klubbal, és több mint 500 000 labdarúgóval a focimenedzserek élettel és izgalmakkal teli világába repít, ahol te vagy a középpontban.

 

Szabad kezet kapsz az átigazolások felett és eldöntheted, hogy ki lépjen a pályára és ki maradjon a kispadon. Gyakorolj teljes ellenőrzést a taktika, a csapatmegbeszélések és az oldalvonalról bekiabált utasítások felett és kövesd a meccset élőben az elismert 3D meccsmotor segítségével. Emellett gondoskodj a focimédiáról is, oldd meg a játékosok örömét elrontó problémákat, miközben a klubodat birtokló igazgatótanács éber figyelme kíséri minden egyes lépésed.

 

A Football Manager 2017 játékot előrendelők ingyen hozzájutnak a Football Manager Touch 2017 játékhoz (PC-n, Mac-en, vagy Linux-on) és - megköszönve az előrendelésüket - egy sor ingyenes letölthető tartalmat is kapnak a Touch-hoz, amelyek között megtalálható a "Board override", a "No firing", az "All job applications", a "National management", valamint a "Challenge" játékmód 3 teljesen új játszható kihívása. A Touch egy új, áramvonalasított, az átigazolásokat és a taktikát középpontba helyező - külön, önállóan futtatható játékként is megvásárolható - módja a játéknak.

 2016.11.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes