Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A FINAL FANTASY XIV: SHADOWBRINGERS

A Square Enix® Ltd. örömmel jelentette be, hogy a már több, mint 16 millió regisztrált felhasználóval és jelenleg a játék történetének legmagasabb egyidejű előfizetőjével rendelkező, kritikusok által elismert MMO új kiegészítője, a FINAL FANTASY® XIV: ShadowbringersTM mától kapható PlayStation 4-re és PC-re.

 

 

A Shadowbringers a játék merész új kezdetét jelenti, ahogy a First Worldben elterülő Norvrandt régióba kalauzolja a játékosokat, ezzel első alkalommal hozva el a Fény Harcosait HydaelynTM világán túlra, ahol a Sötétség Harcosaivá válva kell megküzdeniük a Fény erőivel, melyek a birodalom pusztulását fenyegetik.

 

Az új kiegészítő számos új funkcióval és lehetőséggel bővíti a játékot, mint:

 

• Két új kaszt: Gunbreaker és Dancer - A várva várt új kasztok a Shadowbringers kiegészítővel végre megérkeztek. A Gunbreaker tankként védi meg csapattársait félelmetes gunblade fegyverével, míg a távolsági DPS Dancer nem csak pusztító támadásokat vet be, de társai számára is hasznos hatásokat biztosít.
• Két új faj: Viera és Hrothgar - A nyúlszerű Viera és az oroszlánszerű Hrothgar faj is megérkezett egyedi, testreszabható fajspecifikus jellemzőkkel.
• Megnövelt szinthatár - A Shadowbringers megérkeztével a szinthatár 80-ra emelkedett, ezzel együtt pedig új akciókkal bővültek a kasztok - no meg persze új ellenfelekkel, amiken kipróbálhatod őket.
• Trust-rendszer - A Shadowbringers keretében a játékosoknak lehetőségük van megbízható NPC karakterek, köztük akár a Scions of the Seventh Dawn számos tagjának oldalán szembenézni a kihívásokkal, de persze a hagyományos játékospárosítás is elérhető marad.
• Új szörnyek - A játékosok megtapasztalhatják a gondtalan, de kegyetlen Pixies és nagyhatalmú vezérük, Titania erejét Il Mheg vidékein, valamint megismerkedhetnek olyan Bestia Törzsekkel, mint a kevésbé agresszív Nu Mou és az elszigetelt Dwarves.
• Harcrendszer változtatások, új felszerelések és receptek, valamint sok más...

 

A játékosok továbbá számos további tartalom elébe is nézhetnek az elkövetkező frissítésekben:

 

• New Game + - Ennek a vadonatúj rendszernek köszönhetően játékállásodat és kasztod szintjét megtartva játszhatsz újra korábban már teljesített küldetéseket.

• „YoRHa: Dark Apocalypse" Alliance Raid - Ez az izgalmas, Yosuke Saito és Yoko Taro vendégalkotók által írt új raid sosem látott módon hozza össze a FINAL FANTASY és a NieR világát. Vajon milyen grandiózus kaland vár a fehérbe öltözött androidra?

• „Eden" High-End Raid - Norvrandt határain túl terül el az ősi Flood fényében elmerülő Empty. Az elemek egyensúlyának visszaállításához hősünknek egy olyan hatalmom birtokába kell jutnia, amit a First még sosem látott: Eden erejéhez. Ez az új high-end raid új karakterdizájnokat is tartalmazni fog a KINGDOM HEARTS® rendezője és FINAL FANTASY veterán Tesuya Nomura jóvoltából.
• High-End tartalmak a kétkezi munka híveinek - A tárgykészítők és gyűjtögetők a Holy See of Ishgard újraépítésével lesznek megbízva. A Dragonsong War ugyan véget ért, de nyomai nem tűntek el. Ahogy emberek és sárkányok együtt dolgoznak a Holy See dicsőségének visszaállításán és azon, hogy lerakják az új Ishgard - Firmament - alapköveit, elkel nekik néhány segítő kéz.

 

A FINAL FANTASY XIV: ShadowbringersTM mától országszerte kapható PlayStation 4-re és PC-re.2019.07.02
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes