Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A DRAGON QUEST: BUILDERS

Évszázadokkal ezelőtt Alefgard világát elnyelte a sötétség, mikor a rémes és alattomos Dragonlord, a szörnyek ura legyőzésére küldött hős a gonosz oldalára nem állt. Az álnok lény mágikus machinációnak hála az emberiség szétszéledt a világban, és nem csupán a jövőjüket rabolták el, de az építkezés terén szerzett jártasságukat is. A kreativitás napjainkban csak a mítoszokban létezik, így Alefgard lakói egykori otthonuk romjait járva próbálják megszerezni a túléléshez szükséges dolgokat.

 

Azonban feltűnik egy legendás figura, akit maga az Istennő választott ki, aki eltökéli, hogy visszaszerzi az építés erejét és tudását Alefgard népének. A gonosz Dragonlord rémuralmának csak akkor lehet egyszer és mindenkorra vége, amikor a világba visszatér a kreativitás és a képzelőerő csodája!

 

Jellemzők

 

• A világban talált nyersanyagok segítségével készíts egyedi eszközöket, melyekkel újraépítheted Alefgard világának falvait és városait, visszahozva az életet az egykori romok közé
• Az intuitív irányítási rendszernek hála villámgyorsan felépítheted álmaid tornyait és kastélyait
• Játssz úgy, ahogy szeretnél - egy immerzív Dragon Quest-történet és világ vár arra, hogy felfedezd. Járd be a családbarát környezet minden szegletét, hozz ki mindent a sandbox játékmenet szabadságából!
• Csatázz a Dragon Quest-világának legendás szörnyeivel, és társalogj a pazarul festő nem játékos karakterekkel2016.10.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes