Get Adobe Flash player

 

Hír - LEGENDÁS VENDÉGZENESZERZŐ OLDALÁN MUTATKOZOTT BE A FINAL FANTASY XV EPISODE IGNIS MEGJELENÉSI DÁTUMA

A Square Enix Ltd. ma bejelentette az új DLC, a FINAL FANTASY® XV: EPISODE IGNIS megjelenési dátumát, amiben a játékosok egy teljesen új történet részesei lehetnek Noctis csapatának mindig megbízható szakácsa szerepében. A FINAL FANTASY XV játékosok december 13-tól vethetik bele magukat ebbe az új kiegészítőbe.

 

 

A ma kiadott új előzetesben először láthatók az EPISODE IGNIS tartogatta sztori meglepetések és akció, de a videó továbbá felfedi a FINAL FANTASY XV univerzum új vendégzeneszerzőjét is. A legendás Yasunori Mitsuda (Chrono Trigger, Chrono Cross, Xenogears) három új számot írt és vett fel a Brüsszeli Filharmonikusok közreműködésével az EPISODE IGNIS-hez.

 

A FINAL FANTASY XV: EPISODE IGNIS tartalmai közt szerepel:

 

• Egy teljesen új történet - Egy még Noctis számára is ismeretlen - aki ezalatt eszméletlenül feküdt a Trial of Leviathan után -, új sztori. Ignisnek meg kell vívnia saját harcát Altissia utcáin, miközben megingathatatlanul védelmezi Noctist minden áron.

 

• Pörgős harcok és akció - Ignis tőrei elementális erőkkel ruházhatók fel, egyedi „Total Clarity" képességének köszönhetően pedig egyszerre több ellenfelet is képes megtámadni.

 

• Egy új szövetséges - az EPISODE GLADIOLUS keretében Cor, az EPISODE PROMPTO során pedig Aranea vendégszereplését követően Ignis oldalán ezúttal Ravus tűnik fel félretéve ellentéteiket, hogy megmentse azokat, akik igazán fontosak a számára.

 

• Te döntesz a sorsodról - az EPISODE IGNIS számos befejezéssel rendelkezik, így a játékosok különböző végkifejletet is megismerhetnek.

 

 

A FINAL FANTASY XV már országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint jövőre PC-re is megjelenik.2017.10.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes