Get Adobe Flash player

 

Hír - KÜLÖNLEGES DEMÓT KAP A RESIDENT EVIL 2

A horror rajongók világszerte hamarosan bepillantást nyerhetnek a várva várt Resident Evil 2-be egy különleges demóval PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A limitált ideig, csupán 2019. január 11-31. között letölthető demóval a rajongók első alkalommal tapasztalhatják meg a klasszikus túlélőhorror teljesen felújított változatának hátborzongató élményeit.

 

 

A beszédes című „1-Shot Demo" keretében a játékosoknak csupán 30 percük van, hogy túléljék Raccoon City kihívásait. Amennyiben sikerül a megadott idő alatt teljesíteniük küldetésüket, a megmaradt idejükben újrakezdhetik a demót, ha pedig el is buknak a zombik hordáival szemben, bármennyiszer újra próbálkozhatnak, amíg idejük le nem jár.

 

A demó végén a játékosok jutalma egy exkluzív előzetes, amit azonban a demóval ellentétben bármennyiszer megnézhetnek.

 

A „1-Shot Demo" keretében a játékosok az újonc rendőrtiszt, Leon S. Kennedy szerepét ölthetik magukra, aki Raccoon City rendőrkapitányságára érkezve átéli élete legrosszabb első munkanapját. Leon csak a vérszomjas zombikon túljutva és fejtörőket megoldva találhatja meg a biztonságos kiutat az állomásról.

 

A Resident Evil 2 2019. január 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2019.01.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes