Get Adobe Flash player

 

Hír - JÚLIUSBAN SEM MARAD ÚJDONSÁGOK NÉLKÜL A HITMAN 2

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma felfedte a HITMANTM 2 júliusban várható tartalmait, ami DLC-ket és ingyenes frissítéseket egyaránt tartogat a játékosoknak. Az újdonságok között szerepel az új Sniper Assassin pálya a 'The Prison', mely a fagyos szibériai tundrára kalauzolja el a 47-es Ügynököt 2019. július 30-tól az Expansion Pass részeként, ahol a játékosok feloldhatják a Druzhina 34 ICA Arctic mesterlövész puskát. Emellett élő tartalmak széles kínálata is várja a HITMAN 2 tulajdonosokat, köztük új kihívások, megbízások, kosztümök és sok más.

 

 

A HITMANTM 2 a világszerte elismert HitmanTM folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

 

A HITMANTM 2-ben új játékmódok is bemutatkoznak, mint az önálló Sniper Assassin mód, amiben a játékosok a sorozat történetében első alkalommal tapasztalhatják meg a kooperatív HitmanTM élményt egy másik játékossal együtt dolgozva célpontjaik kiiktatásán. A Hitman Sniper Assassin egyedül is élvezhető a 47-es Ügynök karakterét irányítva, valamint már bárki számára elérhető, aki előrendeli a HITMANTM 2-t a kijelölt üzletekben.

 

A HITMANTM 2 egy új, 1-1 elleni Ghost módot is tartalmaz, melyben két játékos bérgyilkos képességeiket próbára téve versenghet egymással interneten keresztül, hogy melyikük képes a 47-es Ügynök szerepében gyorsabban és tisztábban kiiktatni a célpontokat, az útjába akadó fegyverek, tárgyak, álruhák és szellem ládák segítségével.

 

A HITMANTM 2 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 2019.07.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes