Get Adobe Flash player

 

Hír - HÍRES ANGOL TÖRTÉNETÍROK FOKOZZÁK A GET EVEN SZTORIJÁNAK FESZÜLTSÉGÉT

A tapasztalt TV-s és élő színház társirók, Iain Sharkey és Stephen Long az élő helyzetek szakértői Derren Brown mágikus műsorában. A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma egy új videóban mutatja be lenyűgöző munkájukat a The Farm 51 fejlesztésében készülő, szürrealisztikus GET EVEN történetén. 


Iain és Stephen tudja, hogyan hozzon elő érzelmi reakciókat és zavarjon össze embereket. „Miután megteremtettük az alapvető narratív struktúrát, már csak az információ egy remélhetőleg izgalmas rejtéllyé alakításáról szól az egész. A folyamat fontos része volt kidolgozni a történet „adagolását" - kitalálni mit és mikor fedhetünk fel" mondta Stephen Long. Iain Sharkley hozzátette „Értünk az emberek narratív élményen való végigvezetéséhez, így ismerjük minden elemét, mint például a választással és tettekkel való finom manipulációt, amikkel elérhetjük a kívánt hatást. Alig várjuk, hogy a játékosok megtapasztalják, milyen egyedi a Get Even. Úgy gondolom, hogy a Get Even tényleg valami teljesen új és friss élményt nyújt. A DNS-ében benne van a rejtélyesség érzése, és az a megközelítés, hogy a játékosoknak fogalma sincs arról, hogy mi következik, így remélem mikor az emberek kipróbálják majd a játékot, erről fognak beszélni."

 

 

A páros Olivier Derivière zeneszerzővel közösen egy szokatlan világot teremtettek meg, ami összezavarja és arra készteti a játékosokat, hogy döntéseket hozzanak. Helyes döntéseket. 


A GET EVEN május 26-án jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.2017.05.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes