Get Adobe Flash player

 

Hír - FEDEZD FEL AZ ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN VILÁGÁT A VIRTUÁLIS VALÓSÁGBAN

Ki ne álmodozott már volna róla, hogy pilóta lesz? Az ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN keretében minden gyerekkori álmod valóra válik, a VR támogatásnak köszönhetően ugyanis egyenesen a pilótafülkébe ülhetsz, hogy átvedd az irányítást, a játék páratlan autentikusságának köszönhetően pedig valóságos körülmények között vezesd a repülőket. Ennek a páratlan élménynek a prezentálására a BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma új videót adott ki, mely első alkalommal mutatja be a játék VR módját, amivel sosem látott módon élheted át a csaták hevét. A videóban továbbá első alkalommal látható VR-ban a repülőgép hangár, ahol a játékosok megcsodálhatják életnagyságú gépeiket.

 

A realisztikus környezeten kívül az ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN taktikus játékmenetet is kínál több célpont beméréssel és szárazföldi egységek megtámadásának lehetőségével. Ezek az opciók garantáltan próbára teszik majd a játékosok repülési képességeit!

 

 

Az ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN 2018-ban kapja meg a felszállási engedélyt PlayStation 4-re, Xbox One-re és PC-re. A PlayStation 4 játékosok a klasszikus mód egy teljes kampányát is átélhetik majd exkluzív, kifejezetten PlayStation VR-ra fejlesztett funkciókkal.2017.11.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes