Get Adobe Flash player

 

Hír - FŐZZ LE MINDENKIT A COOKING SIMULATOR VIRTUÁLIS KONYHÁJÁBAN

A CENEGA, a PlayWay S.A. és a Big Cheese Studio örömmel jelenti be, hogy a valósághű fizikával, 120+ alapanyaggal, 60-nál is több recepttel és minden séf számára elengedhetetlen konyhai eszközökkel felszerelt Cooking Simulator 2019. július 18-án egy igazán különleges, fából készült spagettiadag mérőt is tartalmazó kiadásban fog megjelenni PC-re.

 

 

A Cooking Simulator keretében rendkívül realisztikus körülmények között csillogtathatod meg főzőtudományodat az edények, fűszerek és alapanyagok forgatagában, ahogy a legegyszerűbb fogásokkal kezdve lépkedsz fokozatosan felfelé a mesterszakáccsá vezető út lépcsőfokain. Sajátíts el újabb és újabb főzési mechanikákat, oldj fel képességeket, növeld tapasztalatod és hírneved, majd válj igazi sztárséffé a Karrier módban! Szeretnél a magad ura lenni, begyakorolni a nehezebb fogásokat, vagy egyszerűen kötetlenül randalírozni a konyhában? Erre is megvan a lehetőséged a Sandbox módban, ahol az összes recepthez és alapanyaghoz hozzáférve teljesen szabadjára engedheted fantáziádat, vagy szó szerint a játszótereddé változtathatod a konyhát a vágódeszkákkal dominózva, a késekkel célbadobva, vagy akár égő kartondobozokon grillezve.

 

 

A Cooking Simulator 2019. július 18-án jelenik meg PC-re egy különleges, fa spagetti adagolómérőt tartalmazó kiadásban.2019.06.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes