Get Adobe Flash player

 

Hír - ELÉRHETŐ A RISE OF THE TOMB RAIDER XBOX ONE X FRISSÍTÉSE

A Square Enix Ltd.® és a Crystal Dynamics® ma bejelentette, hogy az új konzol megjelenése alkalmából a kritikusok által elismert Rise of the Tomb Raider® is megkapta Xbox One X frissítését, amit az újdonsült tulajdonosok már le is tölthetnek, hogy megtapasztalják az Xbox One X kínálta új technikai lehetőségeket.

 

„Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobb élményt biztosítsuk játékainkban és imádjuk az új technológia biztosította következő lépcsőfokokat," mondta Scot Amos, a Crystal Dynamics vezetője. „Ez a megjelenés tökéletesen igazodik elkötelezettségünkhöz, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk elkötelezett és szenvedélyes rajongóinknak. Ezzel az új funkciókat tartalmazó ingyenes frissítéssel az Xbox játékosok új szintre emelhetik Tomb Raider élményeiket."

 

 

A Nixxes Software közreműködésével készített Xbox One X frissítéssel a díjnyertes alkotás az eddigi leglátványosabb Tomb Raider játék. Az új technikai fejlesztések teljes mértékben kihasználják az Xbox One X erejét, testreszabható grafikai lehetőségeket kínálva a játékosoknak.

 

„A Nixxes Software csapatával való együttműködésnek köszönhetően a játék még lenyűgözőbb élményt nyújt." mondta Ron Rosenberg, a Crystal Dynamics vezetője „Újra bebizonyították, hogy mindenkinél jobban értenek ahhoz, hogy mindent kihozzanak egy új platformból."

 

Az Xbox One X játékosok az alábbi három grafikai lehetőségek közül választhatnak:

 

• Natív 4K: (3840 x 2160) a legnagyobb felbontásért
• Részletgazdagabb látványvilág
• Jobb képfrissítés a még gördülékenyebb játékélményért

 

A Rise of the Tomb Raider új Xbox One X technikai fejlesztései:

 

• HDR támogatás a még élénkebb és pontosabb színmegjelenítésért
• Térhang támogatás, köztük Dolby Atmos az igazi 3D hangélményért
• Feljavított textúra felbontás a még magával ragadóbb és valósághűbb részletekért

 

További vizuális fejlesztések:

 

• Feljavított térvilágítás
• Feljavított tükröződés
• Élethűbb növényzet
• Továbbfejlesztett poligonális részletek
• Jobb élsimítás
• Feljavított textúra szűrés

 

A grafikai újítások mellett a Season Pass-t is birtokló Xbox One X tulajdonosok megkapják a Rise of he Tomb Raider: 20 Year Celebration összes új tartalmát is. Ezen között szerepel a „Blood Ties" egyjátékos kiegészítő, a kooperatív Endurance mód, a kampány „Extreme Survivor" nehézségi fokozata, a 20 Year Celebration kosztüm és fegyver és az öt klasszikus Lara kosztüm. Ezek mellett minden korábban kiadott letölthető tartalom, mint a Baba Yaga: The Temple of the Witch, Cold Darkness Awakened, 12 kosztüm, 7 fegyver és 35 felfedező kártya is elérhető. Több, mint 50 órányi játékidejével ez a díjnyertes játék legátfogóbb kiadása.

 

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration több, mint 100 díjával és jelölésével az új generációs konzolok egyik legjobban értékelt játéka. Ahogy első kalandjára indul Szibéria legkegyetlenebb vidékein a halhatatlanság titka után kutatva, Lara Croft több lesz egyszerű túlélőnél.2017.11.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes