Get Adobe Flash player

 

Hír - EGÉSZ ÉVBEN ŐRÜLETES ÚJDONSÁGOKKAL VÁR A RAGE 2

A Bethesda bemutatta a RAGE 2 megjelenés utáni tartalmainak ütemtervét, ami többek között izgalmas eseményekkel, közösségi kihívásokkal, új járművekkel és két hatalmas kiegészítővel bővíti ki a játékot az elkövetkező hónapokon át.

 

MÁJUS
Már a megjelenés hetén kezdetüket veszik a RAGE 2 közösségi kihívásai, amiket a világ játékosaival közösen teljesítve ingyenes festések ütik a markodat. Az első közösségi kihívás díja a Vomit Comet pisztolyfestés lesz. A közösségi kihívás teljesítéséért járó jutalmad megszerzéséhez csatlakoznod kell az internetre és bejelentkezned Bethesda.net fiókoddal. Májusban és júniusban minden héten újabb kihívások fognak várni, így érdemes lesz rajtatartanod a szemed a RAGE 2 Twitter fiókján, vagy a játékbeli Message of the Day felületen az aktuális kihívásokért és díjakért.

 

A közösségi kihívások mellett ugyancsak májusban érkezik meg a vadonatúj „Bring the Ruckus" esemény Ruckus the Crusher főszereplésével, amiről további részletek később várhatók.

 

JÚNIUS
Alig egy hónappal a megjelenés után érkezik meg a játék első nagy frissítése vadiúj közösségi kihívásokkal, új Cheat-kódokkal, valamint számos nagyobb eseménnyel, melyek közül az egyikben bemutatkozik egy új vezethető Mech járműtípus, míg egy másikban egy hatalmas új ellenféllel nézhetsz szembe - mindez teljesen ingyen.

 

JÚLIUS
Júliusban újabb hatalmas ingyenes frissítést kap a játék, amivel további új járműtípusok és ellenfelek csatlakoznak kalandodhoz, melyek mellett mindenki örömére újabb közösségi kihívások, festések és Cheat-kódok is várhatók.

 

AUGUSZTUS
A tömérdek új esemény és újdonság mellett augusztusban válik elérhetővé a RAGE 2 első nagy kiegészítője, a Rise of Ghosts. Ez a kiegészítő egy teljesen új történetszállal és régióval, valamint új fegyverekkel, képeségekkel és járművekkel teszi még színesebbé élményeidet. Tudd meg mi lett a Ghost klán sorsa az első RAGE után a Rise of the Ghosts kiegészítőben!

 

SZEPTEMBER - DECEMBER
Rengeteg friss tartalmat tartogatunk még 2019 további részére is, köztük a RAGE 2 novemberben érkező második nagy kiegészítőjét. További információk később várhatók.

 

A RAGE 2 2019. május 14-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2019.05.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes