Get Adobe Flash player

 

Hír - BRUTÁLIS ELŐZETESSEL MUTATKOZOTT BE A MORTAL KOMBAT 11

A Warner Bros Interactive Entertainment ma bejelentette a díjnyertes Mortal Kombat sorozat legújabb epizódját, a Mortal Kombat 11-et. A Mortal Kombat 11 előzetese előkészíti a küzdőteret egy újabb epikus, időhajlító történetre a többszörös platinalemezes rapper, 21 Savage számának kíséretében. A Mortal Kombat 11 a díjnyertes NetherRealm Studios fejlesztésében készül, és 2019. április 23-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re.

 

 

21 Savage az előzetes alatt hallható „Immortal" száma tökéletesen aláfesti a két ikonikus karakter, Dark Raiden és Scorpion epikus összecsapását, melynek végén feltűnik egy új karakter is, aki a Mortal Kombat 11 történetének kulcsfigurája lesz.

 

A Mortal Kombat 11 játékmenete első alkalommal a Mortal Kombat sorozatot ünneplő közösségi esemény, a Mortal Kombat 11: The Reveal keretében kerül majd bemutatásra 2019. január 17-én 20:00-tól Los Angelesben. Az esemény a www.twitch.tv/NetherRealm csatornán lesz élőben követhető, a NetherRealm Studios munkatársai tolmácsolásában. A Mortal Kombat 11: The Reveal során lesz továbbá első alkalommal kipróbálható a Mortal Kombat 11, de emellett bajnokságokkal és más Mortal Kombat témájú programokkal is várják a látogatókat.

 

A Mortal Kombat 11 minden eddiginél mélyebb és személyesebb élményt nyújt a teljesen új Custom Character Variation rendszerrel, ami páratlan kreatív szabadságot biztosít a karakterek testreszabására. A játék emellett egy új filmszerű történettel folytatja a több, mint 25 éve futó epikus sorozatot.

 

„A játékosoknak biztosított kreatív szabadságával a Mortal Kombat 11 a megtestesülése annak, hogy miért olyan erős és egyre relevánsabb ez az ikonikus sorozat még több, mint 25 év után is" mondta David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. „Ez a játék remekül példázza a NetherRealm Studios tehetségét az innovatív és epikus élmények megalkotásához a Mortal Kombat rajongóknak és a sorozat újoncainak egyaránt."

 

„Rendkívül izgalmas, hogy végre bejelenthettük a Mortal Kombat 11-et és bemutathattuk, min dolgozott eddig a csapatunk" mondta Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. „A Custom Character Variation rendszerünk végtelen számú lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy testreszabják kedvenc harcosukat. Alig várjuk a januárt, hogy még többet mutathassunk a játékból."

 

A Mortal Kombat 11 2019. április 23-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re, az előrendelőknek a készlet erejéig ajándék Shao Kahn DLC-vel, valamint a kijelölt üzletekben béta hozzáféréssel.

 2018.12.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes