Get Adobe Flash player

 

Hír - BEROBBANT A JUST CAUSE 4 TRIALS, TOYS & TERROR FRISSÍTÉSE

Az egyik legizgalmasabb, nyílt világú sandbox élményt nyújtó játékot, a JUST CAUSE 4-et idén nyáron még nagyobbá és robbanékonyabbá teszi következő frissítése!

 

Ahogy természetfeletti lények szállják meg Solis városait és fertőzik meg a lakókat, kizárólag Rico mentheti meg a napot a Los Demonios kiegészítőben, ami mától elérhető a Gold Edition és Season Pass tulajdonosok, 2019. július 3-tól pedig mindenki számára PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

 

Egy parazitaszerű fertőzés kezd elterjedni Solis-szerte, terrorizálva a lakókat és megtámadva bárkit, aki csak az útjába kerül. A Los Demonios még a legtapasztaltabb akcióhősöket is garantáltan próbára teszi, így Riconak minden rendelkezésére álló eszközt és képességet be kell vetnie a hátborzongató új fenyegetéssel szemben, hogy véglegesen véget vessen ennek a démoni inváziónak, mielőtt még túl késő lenne.

 

Az ingyenes Free Challenges új módokat nyit meg a játékra a JUST CAUSE 4 nyílt sandbox világában. A játékosok minden hónapban Rico határait feszegető, ötletes új kihívásokat és próbákat teljesítve nyerhetnek kozmetikai jutalmakat szárnyasruhájukhoz és ejtőernyőjükhöz.

 

Forgasd vissza az idő kerekét a JUST CAUSE 2 Rico kosztümmel, ami minden játékos számára ingyenesen elérhető a testreszabási menüből.

 

Vágj vissza stílusosan a Black Hand seregeinek a Black Market kínálatából elérhető Toy Vehicles csomaggal! A miniatűr tankkal, csónakkal és vadászgéppel fergeteges pusztítás végezhetsz, valamint emelheted új szintre a JUST CAUSE 4 robbanékony akcióját és mindent felülmúló felfordulását, amire a Black Hand is a maga játékjárműveivel fog válaszolni. Bővítsd lenyűgöző járműveid gyűjteményét, valamint egészítsd ki őrületes új képességekkel és pusztító erőkkel arzenálod a Black Market minden hónapban frissülő új prémium csomagjaival!

 

„A JUST CAUSE 4 hatalmas Spring Update frissítését követően szerettünk volna még több remek új tartalmat adni játékosainknak. A Trials, Toys & Terror frissítés újabb játékelemekkel, kihívásokkal, lenyűgöző felszerelésekkel és számos más indokkal várja a játékosokat a visszatérésre a nyílt világú sandbox akcióba egész évben." mondta Victoria Setian, Senior Producer, Avalanche Studios.

 

„A Los Demonios nem csak a klasszikus felszabadító stílusú játékelemeket hozza vissza, de első alkalommal mutat be egy természetfeletti fenyegetést a JUST CAUSE világába" mondta Bryan Rodrigue, Creative Producer, Avalanche Studios. „A Los Demonios keretében a játékosok az eddigi legnagyobb kihívást jelentő, stratégia és túlélés tekintetében is a korlátaikat feszegető tartalommal kell szembenézniük. Még a veterán játékosoknak is a legjobb formájukat kell hozniuk, ha szeretnének felülkerekedni a démoni erőkön, és megmenteni Solis lakóit a teljes pusztulástól. Készítsd elő fegyvereidet és elmédet, a Los Demonios ugyanis egy izzasztó élmény lesz, amit nem fognak egyhamar elfelejteni a Just Cause játékosok."

 

A Free Challenges és a Toy Vehicle Pack mától elérhető. A Los Demonios kiegészítő mától elérhető a Gold Edition és Season Pass tulajdonosok, 2019. július 3-tól pedig mindenki számára PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. A JUST CAUSE 4 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2019.06.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes