Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZTAK A PROJECT CARS KÜLÖNLEGES KIADÁSAI

Mától a Project CARS rajongók az alapkiadás mellett három változat közül választva rendelhetik elő a világ technikailag legfejlettebb, leggyönyörűbb autóversenyzős címét. A Slightly Mad StudiosTM ügyel a legapróbb részletekre is, és ez a hozzáállás képezi a Project Cars DNS-ének magját is, valamint ezt az elvet követték a Project CARS 2 kiadások tartalmainak aprólékos kiválasztása során is.


LIMITED EDITION: Tartalmazza az alapjátékot, egy matricaszettet, egy fémtokot és egy exkluzív Japanese Cars Pack kiegészítő csomagot. Ez a DLC négy kocsit tartalmaz az ikonikus japán Honda és Nissan gyártóktól - két jellegzetes festésű versenyautót, egy koncepciós autót és egy közúti autót. Ez a limitált kiadás PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re egyaránt elérhető lesz.


COLLECTOR'S EDITION: Magában foglalja a Limited Edition összes tartalmát, valamint egy Esport Live VIP Pass-t, egy művészeti könyvet, a bámulatos McLaren 720S (SMS-R Stealth Satin) mintájára készült 1/43 méretarányú modell autót, a Season Pass-t, és a Motorsport Pack DLC-t*. Ez a limitált kiadás PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re egyaránt elérhető lesz.


ULTRA EDITION: Ez a valaha készült legexkluzívabb Project CARS kiadás, és kötelező minden Project CARS 2 rajongó számára. A csupán 1000 példányban készülő kiadás magában foglalja az összes Collector's Edition tartalmat, a 1/43 méretarányú McLaren 720S modell autó helyett viszont egy 1/12 méretarányú Resin McLaren 720S (SMS-R Stealth Satin) került bele. Az Ultra Edition plusz tartalmai között szerepel továbbá egy aláírt poszter, egy számozott sapka, valamint egy hivatalos McLaren vázlatfüzet, ami végigkíséri a 720S (a 650S utódja, amivel elindul a McLaren Automotive Super Series második generációja) útját a kezdetektől a megtervezésen át, egészen a megvalósításig. Ez a limitált kiadás PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re egyaránt elérhető lesz.

 

 

A Project CARS 2 a megjelenését követően is teljes mértékben támogatva lesz további új és merész tartalmakkal, ami tovább fokozzák majd a játékélményt. Ezen tartalmak mindegyike elérhető lesz a Season Pass tulajdonosok számára.


A Project CARS 2 jelenleg PEGI 3 besorolású. A játék 2017 végén fog megjelenni PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.2017.05.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes