Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR JÁTÉKMENETE

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma kiadta a kritikusok által elismert Middle-earth: Shadow of MordorTM folytatása, a Middle-earth: Shadow of WarTM első játékmenet videóját.


A videó bemutatja az innovatív Nemezis Rendszer következő generációját Nemezis Erődökkel kiegészítve, amiben a játékosoknak különböző taktikákat bevetve kell elfoglalniuk a dinamikus várakat és összeállítaniuk saját ork hadseregüket. A videóban a Bright Lord szerepben visszatérő Talion és Celebrimbor egy erőd ostromát vezeti Seregost hegyei között, hogy elfoglalja azt Sauron egyik hűbérurától. A siker érdekében bevetik az Új Gyűrű erejét, hogy követőket szerezzenek az ellenséges összecsapások során - ez az új mechanika lehetővé teszi, hogy a játékosok teljesen új történeteket teremtsenek a hűségről, árulásról és bosszúról. A játékmenet videó csupán egy lehetőséget mutat be a millió közül, amit a játékosok megtapasztalhatnak a Middle-earth: Shadow of WarTM keretében.

 


 

A Hobbit és az A Gyűrűk Ura cselekményei között játszódó Middle-earth: Shadow of WarTM folytatja a Middle-earth: Shadow of MordorTM elbeszélését. A játékosok egy jóval gazdagabb, személyesebb, kibővített világban merülhetnek el, tele epikus hősökkel és gonoszokkal, emlékezetes helyszínekkel, eredeti ellenfél típusokkal, még több személyiséggel és új karakterekkel, új történetekkel.


A Middle-earth: Shadow of WarTM 2017. augusztus 25-től lesz elérhető Xbox One, Project Scorpio, PC (Windows Store és Steam), PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro platformokra.

 2017.03.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes