Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTVE A LEGO MARVEL SUPERHEROES 2

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a The LEGO® Group és a Marvel Entertainment ma bejelentette a nagysikerű LEGO® Marvel Super Heroes folytatását, a LEGO® Marvel Super Heroes 2-t. A TT Games legújabb epikus kalandja összehozza a legikonikusabb Marvel szuperhősöket és szupergonoszokat különböző időkből és dimenziókból, hogy egy kozmikus harcot vívjanak a számtalan Marvel helyszínből álló lenyűgöző nyílt hub világban, a Chronopolisban. A LEGO® Marvel Super Heroes 2 2017. november 17-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re, és valamivel később Nintendo Switch-re.


„Egy teljesen eredeti, elágazó történetszállal a LEGO® Marvel Super Heroes 2 bámulatos játékmeneti újításokat mutat be, köztük az idő manipulálására képes karaktereket és egy négyszemélyes kompetitív szuperhős csata módot" mondta Tom Stone, Managing Director, TT Games. „A Marvel univerzum teljesen új karaktereinek kínálatával, köztük régi kedvencekkel új köntösben, ez a játék garantáltan lázba hozza majd a LEGO® és Marvel rajongókat, valamint az újoncokat egyaránt."


„A The LEGO® Group örömmel folytatja a legendás Marvel hősök történetét egy új LEGO® kalandban" mondta Sean McEvoy, VP Digital Games, The LEGO® Group. „A fiatal és idősebb rajongók egyaránt izgatottan vetik majd bele magukat ebbe a teljesen új, kozmikus sorozatba, amiben LEGO® lencséken keresztül ismerhetik meg a Marvel univerzumot."


„Elkötelezettségünknek eleget téve, hogy felejthetetlen játékokat alkossuk, csak idő kérdése volt, hogy újra összeálljuk csodálatos LEGO®, Warner Bros. Interactive Entertainment és TT Games partnereinkkel." mondta Jay Ong, SVP, Games & Innovation, Marvel Entertainment. „A LEGO® Marvel Super Heroes 2 összehozza a Marvel legismertebb hőseit egy eredeti történetben, ami egy páratlan LEGO világba repíti a játékosokat, rengeteg órányi játékidőt kínálva."


A játékosok epikus harcokban csaphatnak össze az időutazó Kang a Hódítóval Chronopolis-szerte az ősi Egyiptomtól kezdve a Vadnyugaton át, egészen a Sakaar bolygóig és az 2099-es évek New York városáig. Utazásuk során a játékosok számos ikonikus karaktert irányíthatnak majd, mint például Cowboy America Kapitányt a múltból, Pókember 2099-et a jövőből, valamint Thor-t, Hulk-ot, a Galaxis Őrzőit, Feketepárducot, Marvel Kapitányt, Doktor Strange-et, Zöldmanót és rengeteg más Marvel szuperhőst és szupergonoszt.

 

 

A megszokott LEGO humorral a LEGO® Marvel Super Heroes 2 garantált szórakozás minden korosztályú rajongónak, a négyszemélyes többjátékos módnak köszönhetően a család és barátok pedig csapatként dolgozhatnak majd együtt.2017.05.15
news photo news photo
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes