Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTÉSRE KERÜLT A TOM CLANCY'S GHOST RECON BREAKPOINT

A Ubisoft® ma bejelentette a Tom Clancy's Ghost Recon® sorozat legújabb részét, a Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint-ot, ami 2019. október 4-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Miután a Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands megjelenésével a Ubisoft Paris* sikeresen felélesztette a Ghost Recon formulát, most egy teljesen új kalandra invitálja a játékosokat az elit amerikai különleges műveleti egység, a Ghosts tagjaként, hogy az ellenséges vonalak mögött rekedve szembenézzenek eddigi legnehezebb ellenfelükkel.

A bejelentés alkalmából kiadott magyar feliratos előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint egy változatos és veszedelmes nyílt világban játszódó katonai TPS, ami teljesen egyedül, vagy kooperatívan akár négyen is játszható. A játékosok felfedezhetik a dróngyártó technológiai óriás Skell Technology cégnek otthont adó rejtélyes Aurora szigetcsoportot, ahol a legmodernebb építészeti remekművek és a természet legvadabb, még megszelidítetlen oldala találkozik. Az Aurora azonban rossz kezekbe került és megszakadt vele minden kapcsolat.

 

Az egykori Ghost ügynökökből álló, árulóvá lett amerikai katonai egység, a Wolves átvette az uralmat a sziget felett. Nomad egykori bajtársa, a Jon Bernthal alakította Cole D. Walker alezredes vezetésével a Wolves gyilkológépekké alakította a Skell drónjait és készen áll, hogy bevesse őket, mindegy hány áldozatot ejtenek. Nomad egy mentőakcióra indul társaival, azonban a helikopterüket lelövik. Sérülten, bármiféle támogatás nélkül és ex-Ghosts ügynökökkel a nyomukban, a játékosok egy izgalmas katonai élmény részesei lehetnek, ahogy a túlélésért küzdenek, és megpróbálják kiiktatni a Wolves tagjait, hogy visszaszerezzék az Aurora feletti irányítást.

 

Aurora változatos terepviszonyainak megpróbáltatásai mellett a játékosok túlélő képességeit olyan új kihívások teszik próbára, mint a meredek lejtők, a halmozódó sérülések és a fáradtság. Az akadályokon való átjutáshoz és küldetésük teljesítéséhez a játék teljes szabadságot biztosít rengeteg taktikai lehetőséggel és eszközzel, köztük számos új katonai funkcióval. A játékosok többek között felkaphatják ellenfeleik vagy csapattársaik testét, beleolvadhatnak a környezetbe és tábort állíthatnak fel, ahol módosíthatják felszerelésüket, kasztot válthatnak és finomhangolhatják stratégiájukat.

 

A Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint játékmenetét bemutató magyar feliratos videó alább tekinthető meg: 

 

 

A játékosok továbbá több ezer testreszabási lehetőség közül válogatva alkothatják meg a tökéletes Ghost ügynököt, valamint a fő kampányon és a PvP tartalmakon át is megtarthatják karakterüket és játékállásukat.

 

A Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint robosztus megjelenés után tartalmakkal és támogatással készül a játékosoknak rendszeres frissítésekkel, amik többek között új sztori fejezetekkel, kasztokkal, funkciókkal és vadonatúj Raid típusú endgame tartalommal bővítik a játékot.

 

A Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint az alapkiadás mellett Ultimate Edition változatban is kapható lesz, aminek részét képezi a játék mellett a számos digitális extrát is korai hozzáférést biztosító Year 1 Pass és az Ultimate Pack is.

 

Rendeld elő még ma Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint példányodat, és biztosítsd be helyed a játék zárt bétájában, valamint szerezd meg a Sentinel Corp. csomagot.

 

A Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint 2019. október 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2019.05.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes