Get Adobe Flash player

 

Hír - BEFUTOTT A DRAGON QUEST BUILDERS 2 DEMÓJA

A Square Enix Ltd. örömmel jelenti be, hogy a 2019. július 12-én megjelenő DRAGON QUEST BUILDERSTM 2 ingyenes demója mától elérhető PlayStation 4-re.

 

A demóban a játékosok kiválaszthatják építőjük nemét és kinézetét, majd a bevezető Tutorial szakasz mellett felfedezhetik az Isle of Awakening területét is. Mindemellett belekóstolhatnak a játékmenetbe, és megismerhetnek a vadonatúj történettel és karakterekkel is, ahogy felkészülnek a Children of Hargon ellen küzdelemre, hogy visszahozzák az alkotás erejét a vidékre.

 

A demó az alábbi linken érhető el: http://bit.ly/DQB2Demo

 

A DRAGON QUEST BUILDERSTM 2 egy bájos blokképítős szerepjáték és egy teljesen különálló élmény új karakterekkel, egy hatalmas világgal, végtelen építési kombinációkkal, valamint egy olyan történettel, ami garantáltan elnyeri az újoncok és veterán rajongók tetszését egyaránt. A demón kívül a játékosok a frissen kiadott 'World of DRAGON QUEST BUILDERS 2' előzetesben is megismerkedhetnek az új építő mechanikákkal és eszközökkel, egy sor felfedezésre váró helyszínnel a víz alatt és fölött, valamint az építők a veszedelmes bestiák ellen bevethető csapásaival.

 

 

A DRAGON QUEST BUILDERSTM 2 2019. július 12-én jelenik meg PlayStation 4-re.

 2019.06.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes