Get Adobe Flash player

 

Hír - AZ ICE AGE: SCRAT’S NUTTY ADVENTURE KERETÉBEN VISSZATÉR A KÉTBALKEZES MOTKÁNY

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe, valamint a globális videojáték kiadó Outright Games ma bejelentette következő, a Blue Sky Studios csodálatos őskori Jégkorszak filmsorozatának univerzumában játszódó alkotását, az Ice Age: Scrat's Nutty Adventure-t.

 

„Az Outright Games csapata elkötelezett, hogy folyamatosan olyan játékokat készítsen, amik egyre magasabbra teszik a lécet a családbarát szórakoztatás terén, így az Ice Age: Scrat's Nutty Adventure esetében is azon dolgoztunk, hogy elkapjuk Motkány közönség kedvenc jellemzőit" mondta Terry Malham, CEO, Outright Games. „Mókás akrobatikával és izgalmas játékbeli akadályokkal, ez a játék egy semmihez sem hasonlítható kalandra invitálja a játékosokat a Jégkorszak világában."

 

Az Ice Age: Scrat's Nutty Adventure keretében Motkány, a szerencsétlen kardfogú mókus egy epikus kalandra indul klasszikus Jégkorszak helyszíneken át, hogy visszaszerezze imádott makkját az ősi Scratazon Temple fogságából. Ehhez Motkánynak össze kell gyűjtenie és visszajuttatnia az őket megillető helyre a legendás Crystal Nut ereklyéket, miközben veszedelmes őskori lényekkel néz szembe. A játékosok feladata, hogy átvezessék Motkányt a fagyos vidékek, őrjöngő gejzírek és forró lávafolyamok között. Fedezd fel a kalandokkal teli helyszíneket, és találd meg a különleges képességeket megnyitó kincseket, amikkel Motkány képes magasabbra ugrani, erősebben megragadni a tárgyakat és sok másra! Leld meg az összes kincset ebben a vadonatúj kalandban!

 

Az Ice Age: Scrat's Nutty Adventure 2019. őszén jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.



2019.06.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes