Get Adobe Flash player

 

Hír - AUGUSZTUSBAN A KONZOLOKAT IS MEGHÓDÍTJA AZ ANCESTORS LEGACY

A 1C Entertainment és a Destructive Creations örömmel jelenti be, hogy a kritikusok által elismert, történelmi RTS, az Ancestors Legacy 2019. augusztus 13-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A kezdetektől kontrolleres irányítást figyelembevéve fejlesztett Ancestors Legacy kétéves kontrolleres tesztelése során a kezelőfelület és a gombkiosztás teljesen úgy lett optimalizálva, hogy a játék a tradicionális RTS perifériák nélkül is ugyanazt a remek játékélményt nyújtsa. A konzolos RTS játékok hiányát pótló Ancestors Legacy minden fő erősségével felfegyverkezve rohamozza meg az új közönséget, így többek között lebilincselő történelem inspirálta történetével, taktikai osztag alapú küzdelmeivel, napszakváltással, akció kamerával, a PC-s verzióval egyenrangú látványvilággal, a több órányi plusz játékidőt biztosító skirmish és internetes többjátékos módokkal és sok mással.

 

Az Ancestors Legacy már több, mint egy éve jelen van a piacon, és ezen idő alatt számos elismerésben részesült a videojátékipar nagyjaitól, de még nagyobb arányban a játékosoktól és rajongóktól. A magas értékelések (77%-os felhasználói Steam értékelés és 77%-os Metacritic értékelés) jól tükrözik a játék minőségét, valamint a készítők elhivatottságát, hogy folyamatosan fejlesszék és bővítsék a játékot, amit jól bizonyít a játékhoz megjelent 3 DLC és számos frissítés is.

 

Az Ancestors Legacy 2019. augusztus 13-án fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig országszerte kapható a hivatalos zenei lemezt (zeneszerzők: Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz), egy kézikönyvet és egy 48 oldalas művészeti albumot tartalmazó igényes, díszdobozos kiadásban.

 2019.07.02
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes