Get Adobe Flash player

 

Hír - ÁPRILISBAN JELENIK MEG A WARHAMMER 40,000: DAWN OF WAR III

A Relic Entertainment és a SEGA Europe Ltd. ma bejelentette a Warhammer® 40,000®: Dawn of War® III hivatalos megjelenési dátumát. A kritikusok által elismert, valósidejű stratégiai sorozat várva várt harmadik epizódja 2017. április 27-én jelenik meg és már előrendelhető az üzletekben.


A Dawn of War® III két kiadásban lesz kapható: Limitált Kiadás és Alapkiadás. A Limitált kiadás az alapjátékon kívül tartalmazni fog egy különleges lemeztartót, egy lentikuláris művészeti kártyát és a játék hivatalos zenei lemezét.


Minden előrendelő egy Master of War Skin Pack-ot kap példányához, ami három kosztümöt tartalmaz a Dawn of War® III Super Walker Elite egységeinek - Dark Queen kosztüm Lady Solaria (Imperial Knight), Ghost Sheer kosztüm Farseer Taldeer (Wraithknight) és Big Kustom kosztüm Beauty (Morkanaut) számára. Azok, akik nem rendelték elő a játékon szintén bevethetik majd a Super Walker Elite egységeket eredeti formájukban. 


„Izgatottak vagyunk, hogy elmondhatjuk a rajongóknak, hogy már nem kell sokat várniuk a csaták kezdetéig" mondta Philippe Boulle, a Dawn of War® III Kreatív Igazgatója. „Az egész csapat már alig várja, hogy még nagyobb és jobb formában hozza vissza a Dawn of War®-t. Április nem jöhet elég korán!"


A Dawn of War® III keretében a játékosok elmerülhetnek a galaktikus háború fokozódó brutalitásában, ahol elit hősöket és kolosszális seregeket vezethetnek győzelemre vezetni, vagy taszíthatnak feledésbe. A Super Walker egységek toronyként magasodnak a frontvonalak fölé, miközben képernyőrengető csapások zúdulnak a harctérre, hihetetlen látvány nyújtva, ami méltó a Games Workshop® ikonikus Warhammer® 40,000® univerzumához.2017.03.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes