Get Adobe Flash player

 

Hír - ÁPRILISBAN ÉRKEZIK AZ OUTLAST TRINITY CSOMAG

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a Red Barrels ma bejelentette globális disztribúciós megállapodását az Outlast Trinity lemezes csomagra, amiben helyet kap a hamarosan megjelenő Outlast 2 mellett az Outlast és az Outlast Whistleblower letölthető tartalom is. Az Outlast Trinity április 28-től lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.


„A Red Barrels már nevet szerzett magának a túlélő-horror műfajban az eredeti Outlast-el." mondta Kevin Kebodeaux, a Warner Bros. Interactive Entertainment amerikai sales alelnöke. „Izgatottan várjuk, hogy szorosan együtt dolgozhassunk ezzel a nagyszerű fejlesztő csapattal, hogy elhozzuk az Outlast Trinity-t a játékosokhoz világszerte."


„Szerencsések vagyunk, hogy ilyen rajongóink vannak, hiszen minden nem történhetett volna meg az ő támogatásuk nélkül." mondta Philippe Morin, a Red Barrels társalapítója. „Mióta 2013-ban kiadtuk az Outlast-et a lemezes változat volt az egyik leggyakoribb kérés, így természetesen rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre elhozhatjuk az embereknek az egész sorozatot egyetlen hátborzongató csomagban."


A kritikusok által elismert játék folytatása, az Outlast 2 egy új, őrült utazás az emberi elme mélyébe és sötét titkaiba. A feleségével Lynn-el együtt dolgozó Blake Langermann operatőrnek mindent kockára kell tennie és mélyre ásnia, hogy olyan történeteket fedjen fel, amihez másnak nem lenne bátorsága. Ahogy a házaspár egy Jane Doe nevű terjes nő lehetetlennek tűnő gyilkossága nyomain elindulva a nyomozás az Arizonai sivatagba vezet, ahol olyan sötétség honol, amit senki sem képes megvilágítani és olyan mély a korrupció, hogy az őrület tűnik az egyetlen értelmes megoldásnak.


A 2013-ban megjelent eredeti Outlast cselekménye Colorado elhagyatott hegyeiben játszódik, ahol szörnyűségek várnak a Mount Massive Asylumban. A mentális betegségben szenvedők régóta elhagyatott otthona, a Mount Massive Asylum kapuit nemrég újra megnyitotta a Murkoff Corporation „kutató és jótékonysági" osztálya, ami szigorú diszkrécióban dolgozik. A névtelen forrás alapján elinduló független újságíró Miles Upshur betör a létesítménybe, és amit ott talál, az egy szörnyű vonalat követ a tudomány, a vallás, a természet és valami teljesen más között ingázva. Miután bejutott, az egyetlen reménye a kijutásra a Mount Massive szívében rejlő rettenetes igazság.


Az Outlast Whistleblower DLC elmeséli az Outlast cselekményei előtt és után játszódó eseményeket, hogy bemutassa a Mount Massive Asylum történetének végső fejezetét. A játékosok a Murkoff-nak dolgozó szoftvermérnök, Waylen Park karakterét irányíthatják, aki szembesül a létesítményben lakó szerencsétlen lelkekkel. Dühtől fűtve készül áll, hogy leleplezze a Mount Massive romlott magját.2017.03.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes