Get Adobe Flash player

 

Hír - A THOR: RAGNAROK ELŐTT TISZTELEG A LEGO MARVEL SUPER HEROES 2 ÚJ ELŐZETES

A Warner Bros. Interactive Entertainment ma új LEGO® Marvel Super Heroes 2 előzetest adott ki a Marvel Studios új filmje, a Thor: Ragnarok tiszteletére, ami már megtekinthető a mozikban. A videóban felbukkan Thor jellegzetes sisakjában, Hulk gladiátor kosztümjében feszítve, valamint számos más ismerős karakter, mint Odin, Loki, Heimdall és Surtur, illetve a Marvel-univerzum különböző dimenzióinak közönség kedvenc alternatív karakterei, köztük Grand Master, Thor Jane Foster, Throg, Beta Ray Bill, Red Hulk, Greenskyn Smashtroll, Maestro és sokan mások.

 

A videóban az Asgardiak otthona, Asgard is látható, mely csupán egy a Chronopolis összesen 18 időből és térből kiszakított ikonikus Marvel helyszínéből.

 

 

A LEGO® Marvel Super Heroes 2 egy teljesen új, epikus kaland és a nagysikerű LEGO® Marvel Super Heroes folytatása. A képregény veterán Kurt Busiek közreműködésével írt történet egy kozmikus csatába röpíti a játékosokat a rengeteg különböző időből és dimenzióból kiragadott Marvel helyszínből álló, lenyűgöző nyílt hub világban, a Chronopolisban. A megszokott LEGO humorral a LEGO® Marvel Super Heroes 2 garantált szórakozás minden korosztályú rajongónak, akiknek az időutazó Kang a Hódítóval kell majd összecsapniuk az ősi Egyiptomtól kezdve a Vadnyugaton át, egészen a Sakaar bolygóig és az 2099-es évek New York városáig, s sok más Marvel helyszínen.

 

A LEGO® Marvel Super Heroes 2 2017. november 17-én jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra, valamint még idén Nintendo Switch-re.2017.11.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes