Get Adobe Flash player

 

Hír - A TEKKEN 7-BEN KÉT EXKLUZÍV VENDÉGSZEREPLŐ IS FELTŰNIK

A BANDAI NAMCO Entertainment ma folytatja a TEKKEN 7 titkainak felfedését a játék június 2-i megjelenését követően érkező további tartalmak bejelentésével.


Az első kiegészítő 2017 nyarán várható, ami egy teljesen új játékmódot és több mint 50 kosztümöt fog tartalmazni. A második és harmadik kiegészítő 2017 telén és 2018 tavaszán fog megérkezni, mindkettő egy másik videojáték sorozatból származó, exkluzív játszható karakterrel, egy hozzá tartozó speciális kosztümmel, valamint egy különleges pályával bővítve a játékot. Ez a 3 kiegészítő megvásárolható lesz külön-külön, valamint a Season Pass részeként is, ami további 35 exkluzív fémes kosztümöt is tartalmaz.

 

Az elkövetkező év során elérhető ingyenesen karakter panelekkel a játékosok továbbá kedvükre alakíthatják majd karakterük a töltőképernyőn megjelenő képét minden platformon. A világszerte különböző művészekkel kötött partnerkapcsolat lévén minden játékos a számára megfelelő stílust képviselve szállhat majd szembe barátaival és riválisaival. További részleteket egy későbbi alkalommal közlünk. 


A TEKKEN 7-ben minden küzdelem személyes! Készülj fel a ringbe lépésre a 2017. június 2-án PlayStation 4, Xbox One és PC (Steam) platformokra megjelenő TEKKEN 7-ben! Az előrendelők a TEKKEN Revolution keretében bemutatkozott Eliza karakterével bővíthetik játékukat, de akár a TEKKEN 7 Collector's Edition részeként is megvásárolhatják, ami tartalmazza a játék Deluxe Edition változatát (kizárólag Európában, a Közel-Keleten, Afrikában az Ausztrál területeken kapható) Season Pass-al, egy lenyűgöző szobrot, ami Heihachi-t és a levegőben éppen felé rúgó Kazuya-t ábrázolja, egy különleges SteelbookTM-ot, valamint a TEKKEN 7 zenei lemezét.2017.03.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes