Get Adobe Flash player

 

Hír - A PROJECT CARS 2 EGY 6 RÉSZES „BUILT BY DRIVERS” AUTÓIPARI FILMSOROZATOT KAP

Patrick Long, Chris Goodwin, Tomy Milner és Vaughn Gittin Jr. csupán pár név azon sztárversenyzők és tesztvezetők közül, akik megjelennek majd a Project CARS sorozat minden egyes kocsijának megalkotását meghatározó „Built By Drivers" filozófiát bemutató 6 részes filmsorozatban.


A Slightly Mad Studios és a Bandai Namco ma bejelentett egy 6 részes élőszereplős filmsorozatot, ami bemutatja azt a „Built by Drivers" filozófiát, mely meghatározza a Project CARS sorozat fejlesztési folyamatát és autentikusságát.
Ez a 6 új film 2017 tavaszán és nyarán keresztül fog megjelenni belső, színfalak mögötti videókon bemutatva, hogyan segítenek a világ legismertebb versenyzői és tesztvezetői a játékbeli irányítás, valamint a kocsik vezetési élményének tökéletesítésében a Project CARS 2 fejlesztése során.


Az első rész május 17-én jelenik meg 'Project CARS 2: BUILT BY DRIVERS - „As Close As It Gets" Featuring Chris Goodwin' címen, és bemutatja az új McLaren 720S fejlesztésének folyamatát. A film Chris Goodwin, a McLaren fő tesztvezetőjével rendkívül jól visszaadja a szuperautó fejlesztése mögött rejlő fáradhatatlan munkálatokat. Végsősoron Goodwin az, aki jóváhagyja a 720S irányítását, ami azt jelenti, hogy technikusok érkeznek a világ minden tájáról, hogy megnézzék a végső tesztet: Vajon Goodwin jóváhagyja „saját" kocsiját?


A 'Project CARS 2: BUILT BY DRIVERS - „As Close As It Gets" Featuring Chris Goodwin' filmet az McLaren Technológiai Központjában forgatták az autóipari specialisták és a „McLaren 720S Reveal" és a brutális „Nönburgring & Bentley Racing" megalkotói, az Outrun Films.


Ez a 6 élőszereplős film bemutatja a Project CARS sorozat szoros kapcsolatát olyan sztárversenyzőkkel, mint Tommy Milner a Corvette Racing-től, a drift legenda Vaughn Gittin Jr., valamint olyan autógyártók, mint a Mercedes-Benz.


„A kocsik beolvasása az utolsó csavarig, majd egyedi felépítésük beillesztése és a legmodernebb fizikai modellekké alakítása csupán a játékaink elkészítési folyamatának első lépése." mondta Stephen Viljoen, Game Director, Project CARS. „A 'számokat' ugyan jól eltalálhatjuk, de a vezetési élményt és a kocsi egyensúlyát - az a megfoghatatlan dolog, ami életre kelti a kocsikat - kizárólag a versenyzők képesek meghatározni, akik karrierjüket ilyen kocsik körül töltötték, a legtöbbet kihozva belőlük. A kapcsolatunk ezekkel a versenyzőkkel nem 'márka nagykövetségről" szól hanem arról, hogy megfelelően tudjuk életre kelteni ezeket a kocsikat. A 'Built by drivers' filozófiával biztosítjuk az autentikus élményt."


A játékbeli felvételeket a sztárversenyzőkről készült háttérfelvételekkel, valamint a Donut Media és az Outrun Films elbeszélési tehetségével kombinálva, ez a 6 film 2017 nyarának kötelező autóipari tartalma lesz.

 


A Project CARS 2 jelenleg PEGI 3 besorolású. A játék 2017 végén fog megjelenni PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.2017.05.17
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes