Get Adobe Flash player

 

Hír - A DEAD RISING 4 LEGTELJESEBB KIADÁSA DECEMBERBEN ÉRKEZIK MEG PLAYSTATION 4-RE

A Capcom ma bejelentette, hogy a Dead Rising 4 egy hatalmas csomagban fog megérkezni a PlayStation 4 játékosokhoz 2017. december 5-én. Pont időben az ünnepekre, a Dead Rising 4: Frank's Big Package egy különleges ajándékcsomag a fa alá, amiben nem csak a Dead Rising 4 alapjáték csomagolását téphetik le a játékosok, de a hozzá megjelent összes kiegészítő tartalomét is. Ebben az új kiadásban mutatkozik be továbbá az új „Capcom Heroes" mód is, mellyel teljesen új módon élheted át a Dead Rising 4 történetét, ahogy Frank West klasszikus Capcom karakterek ihlette kosztümökben ritkítja a zombik sorait azok számos, különleges és pusztító csapásával.

 

 

NAGY adag új funkció és NAGY adag tartalom. A Dead Rising 4: Frank's Big Package mindent megad, amire egy igazi Dead Rising rajongó valaha is álmodott. Ez az exkluzív csomag azonnali hozzáférést biztosít egy magával ragadó, páratlan zombis akciójátékhoz, valamint számos plusz tartalmat kínál, mint például:

 

• Dead Rising 4 - Az alapjáték legfrissebb változata az összes nehézségi szinttel.
• Minden letölthető tartalom - Stocking Stuffer Holiday Pack, Frank Rising és Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf.
• Minden bónusz tartalom - Street Fighter Outfit Pack, My Bloody Valentine Pack, Candy Can Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Ugly Winter Sweater és X-Fists.

 

A Dead Rising 4: Frank's Big Package 2017. december 5-én jelenik meg PlayStation 4-re. A Dead Rising 4 játékosok Xbox One-on és PC-n egy ingyenes frissítés részeként kapják meg a „Capcom Heroes" módon a Dead Rising 4: Frank's Big Package megjelenésekor.

 2017.09.01
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes